Monday, February 22, 2010

Cuti-Cuti Malaysia (Edisi Cameron & Sungkai)


Salam guys...
baru ni aku pi bercuti 1 famili ke Cameron & Sungkai pada 13 Feb sampai 16 Feb.... sori lambat update blog ni sbb sedia maklum, Laptop aku kena samun...(dah ada maklumat baru, penyamun bodoh tu gi call awek pakai handfon aku) jadi susah sikit nak mentenet skrg hahahahaha.... ni aku upload gambor2 percutian aku untuk tatap umum....

My Sister & Family dia.... Thanks Ita sbb menaja percutian yang amat seronok ni... lain kali jangan lupe... ajak ngah lagi.... hemmm nak kemana pulak kita bulan depan ek....



Ni kat rumah anak saudara aku, kat kuartes JKR, Tanah Rata. anak sedaraku yg terkini.... lihat betapa kagumnye dia melihat Pak Ngahnye bermain alat music


Mak aku.... merangkap Banker aku hahahahha.....mak aku bengang... hari2 last baru dia tau HSBC ket mane... tp bagus gak, kalau tak abis duit dia bershopping diBrinchang malam tu. Orang tu jgn jeles aku ada banker baru....


Makan diMedan selera yg tidak menyelerakan.... semua tawar.....nasi ayam tawar, Mee Bandung tawar, even lauk untuk nasi campur pon tawar....nescafe je power....


Ni kat Sungkai Hot Spring Resort & Spa... duduk atas batu tu bukan wat ape... usya awek2 riang yang seksi2, lagi satu.... tak tahan panas air tu.... cuci mate beb... bini jauh tak dapat ikut hahahahha (sori puan Wawa, kau tetap dihatiku)


Kepenatan selepas seharian berenang, aku berenang atas katil pulak hua hua hua....

Kite orang pergi Cameron Ahad pagi.... melalui Jerantut, Kuala Lipas & Gua Musang (selisih dgn Ca'ah dengan geng2 LC dia). tidur di cameron semalaman. turun ke sungkai melalui Tapah... tidur di Sungkai Hot Spring Spa & Resort (Best rasa nak pegi lagi sekali... tp kali ni bawak puan wawa la plak...) esoknye kembali ke KL.... sebenarnye banyak lagi gambar... tapi ye la kan, takkan nak letak semua sini...buat sesak je...
p.s ; Pergh.... penat gile.... sampai Rabu tu aku sambung cuti hehehhe (penat + malas)
k la... That all folks....

1 comment:

zurin said...

gatal tak sudah....