Thursday, April 1, 2010

Penat...Seronok.....

salam guyz....

PENAT!!!!
sehari dua ni aku penat sikit... melayan PIC2 kat opis tu.... letih tak terlampau.... macam2 dia org nak.... tak tau ke yg aku ni ada 2 tangan je tu pon jari tak cukup... (ahahaha.... adegan bahan diri sendiri) yang sorang suruh buat ni... datang sorang plak mintak buat ni.... masuk sorang mintak tu plak.... mau cramp kepala otak aku ni..... last2 aku cabut ambik EL.... padan muka kau mijie hehehehe

SERONOK!!!!
dalam sehari dua ni jugak aku rasa seronok sangat2.... maklum la.... Puan Wawa ada seronok tak terkata.... abis keje tak sabar nak balik rumah (hahaha Gatal) tp ada gak tak best.... gaji tak masuk lagi da....

BOSAN....
tp hari ni bosan.... Puan Wawa dah berangkat ke JB semula.... tak tau nak buat ape kat rumah....
nasib baik hari ni Syabas ajak Friendly kat Chalengger SS14.... tp pancit.... ape lagi... kena titik la.... masing2 pancit.....Team Navi datang 7 orang je.... huhhuhu.... sampai2 kat rumah dapat massage yang mengejutkan dari Puan Wawa... rupenye..... April 1st.... kono den AprilFool dengan bini den....

k la babe... tak tau nak melalut ape2 dah..... adios!!!!!

1 comment:

zurin said...

huhuhuhuhu.....
sukanya dia....bahagianya dia...
erm.....tapi datang lain kali u got migrain la....
hahahahahaha