Monday, April 19, 2010

Sakit.....

salam.... guy....
semenjak hari Khamis minggu lepas aku kena demam teruk.... 40' Celsius tu.... plus muntah, sakit pinggang, meracau.... kira package lengkap la. mcm2 aku membebel masa tgh sakit tu.... tah ape? nak tau kenapa aku leh sakit mcm tu punye teruk.... jeng jeng jeng....
Sabtu Ahad sebelum tu aku outstation ke muar.... survey utk Projek PGA.... bayangkan la... ahad tu nak kena siap gak.... tp kat site byk lg jalan nak kena collect... terpakse la setelkan gak.... kul 4 pagi baru siap ko.... terus gerak ke KL saat tu gak sampai kat Ayer Keruh... aku dah mamai... gerak Zizi suruh drive plak.... tak lama lepas tu aku rasa keta tak gerak dah... bukak bijik mata rupenya Zizi pun dah mamai dia stop... nak sampai KL kul 9 punye pasal... aku plak drive.... sampai la opis kul 7.30pg....hantar keta, terus balik rumah... kul 1ptg masuk opis semula...esoknye plak nak siapkan layout cepat aku n Zizi terpaksa stay opis sampai kul 1pg plak....lepas tu startlah demam aku....

tu la kesahnye huhuhuhu.... sadiskan!!! sekian kisahku untuk entry kali ini.... -TAMMAT-

2 comments:

k0kU c0Cu said...

pergggghhhh penat giler...opis byk projek ye skrg..

Alam's said...

hahaha.... projek penat.... ni mcm mane tau org ada blog ni.....