Saturday, January 1, 2011

Happy New Year.......



Salam All....
lame betui koi tak update blog bengong koi ni. maybe tahun ni aku akan aktif semula kat blog ni...
berbalik pada tajuk.... tup tup kita dah tibe tahun 2011. selamat tinggal tahun 2010 yang penuh suka duka.... banyak yang pengalaman pahit manis koi kat tahun 2010 (kenangan pahit lagi bayak kot.... dari segi kesihatan, kehidupan dan kerjaya.... terima kasih pada kawan-kawan dan family yang menyokong dan terutama pada Puan Wawa yang setia di samping koi....tanpa mereka tak tahu macam mana terpaksa koi menharungi tahun 2010 yang penuh bermakna...
Tahun 2011 sudah tiba... macam mana life koi tahun ni...cerah atau kelam...(mudah-mudahan cerahlah ye)....apa yang akan menanti koi tahun ni...Kerjaya? Kesihatan? Family koi? macam mana... terpaksalah kita sama-sama berdoa untuk kecemerlangan....
guys....
hidup kita hanya pinjaman dari Tuhan kepada kita sementara sahaja... jadi buatlah yang terbaik....apa-apa all the best untuk semua....

No comments: