Sunday, April 3, 2011

my 1st time testing blog droid

Salam guyz & gurlz...
Lama bebenor aku tak menulis kat cni, bukan ape, antara sebab2nye aku sibuk sangat... Outstation yang paling lama, dah lebih 1 bulan aku kat borneo ni.... Mula2 kat Miri lepas tu Bintulu last kat Serawak Sibu, n sekarang aku di Sabah... Lebih tepat, Kota Kinabalu...
Post kali ni bukan ape... 5 hari lepas aku baru sambar xperia x10 mini pro, sukenye aku tak terhingga handfon idaman dalam genggaman...fyi orang tu... Bukan sugar mummy yang taja ek... Plz la....
X10 mini pro ni banyak software dia. & dia base on android os... Tu sebab aku gile kat dia... Kecian aino aku tu, simpan je... Nak jual sayang...
Berbalik pada x10 mini pro ni...salah satu software yang dia ada, Blogger=droid... Ni yang aku test ni....
And buat andindaku tersayang, Puan Wawa yang disemenanjung tu.... Adinda pakai aino tu nak...tapi jaga baik2, sebab abg sayang dia...n kesihatan Roky mcm mane... Kecian dia dah tua... Baby boy kite... Jangan la selalu ajar titur same... Susah kite nnt... Hihihihi... K la... Nak out, nak mandi + lapor gile ni...
Buat SAUDARA yang diJohor tu... Terima Kasih menjadi pengikut blog Roulan yang setia...
Salam.... Out!
Published with Blogger-droid v1.6.8

No comments: